Pecka.TV plánuje na konkurenci zaútočit nízkou cenou

čtvrtek, 16. května 2024, 15:00 TV, Aktuality MediaGuru

Placenou televizi bez závazků slibuje provozovatel chystané internetové služby Pecka.TV. Diváky má nalákát jednoduchou aktivací a nabídkou bez závazků.

Na trhu začne fungovat další placená internetová televize. Foto: Shutterstock

Na trhu začne fungovat další placená internetová televize. Foto: Shutterstock

Služba vstupuje na silně konkurenční prostředí, proto její provozovatel slibuje, že zákazníky nabídka osloví velkým výběrem kanálů za nejnižší cenu na trhu. Podle dostupných informací o službě by tak hlavními konkurenty měly být internetové služby jako Lepší.TV nebo Sweet.tv. Pecka.TV nabídne známé prostředí společnosti 4NET.TV solutions, na jejíž technologické platformě internetová televize poběží, stejně jako například operátor Telly.

Služba má nabídnout standardní funkce jako každá jiná internetová televize. K dispozici bude televizní archiv, nahrávání pořadů v rozsahu 30 dní nebo funkce seriálového, neboli pravidelně se opakujícího nahrávání. Programy budou k dispozici ve Full HD rozlišení, pokud je jejich provozovatel v této kvalitě poskytuje. Stranou nemá zůstat ani volba jazykových stop nebo titulků. Operátor počítá se zkušebním sedmidenním období za jednu korunu.

-lukpol-

Vzniká placená internetová televize Pecka.TV

čtvrtek 18. dubna 2024