Pilsner Urquell zveřejňuje na CLV průběžné dění z hokeje

pátek, 24. května 2024, 07:05 Aktuality, Outdoor MediaGuru

V reálném čase se promítají na digitálních CLV v pražském metru aktuální informace z vývoje hokejových zápasů.

Zdroj: Pilsner Urquell, MetroZoom

Zdroj: Pilsner Urquell, MetroZoom

Průběžné informace z vývoje hokejových zápasů přináší Pilsner Urquell, oficiální partner českého hokeje, na digitálních plochách CLV společnosti MetroZoom v pražském metru. 

Komunikace vzniká díky úzké spolupráci klienta, pražské kreativní agentury B&T, která vytvářela celou tuto hokejovou kampaň, mediální agentury Publicis Groupe a společnosti MetroZoom, která je poskytovatelem venkovní reklamy v metru.

„Našich aktuálních 146 digitálních CLV v 52 stanicích metra poskytuje klientům zcela nové možnosti venkovní komunikace. Představte si chytré online digitální nosiče, které díky technologiím a datům umožňují našim klientům nejmodernější prezentaci včetně právě i real-time zobrazení konkrétního obsahu,“ uvedl technologické benefity digitálních CLV Michal Tichý, obchodní ředitel společnosti MetroZoom.

Zdroj: Pilsner Urquell, MetroZoom

Zdroj: Pilsner Urquell, MetroZoom

Příprava od prvotního briefu přes nastavení až po realizaci vznikla přímo na míru této kampani, která tak umožňuje automaticky a v reálném čase promítat na digitálních CLV aktuální výsledky probíhajícího zápasu, live reagovat na vstřelený gól českých hokejistů a ihned po zápase, podle finálního výsledku, nasadit vhodný spot, který obsahuje konečný stav i zhodnocení utkání.

„Chtěli jsme, jako partner českého hokeje, vtáhnout do hry i cestující, kteří nemohou být zrovna na stadionu nebo u televize. Jsme hokejový národ, jeden tým, a tak bylo naším cílem přenést neopakovatelnou hokejovou atmosféru maximálně i mezi cestující v metru. Proto jsme si zde pro komunikaci vybrali právě digitální CLV, které nám díky svým technologiím a flexibilitě toto kreativně umožnily,“ uvedla Nicole Pečená, Brand Manager Pilsner Urquell.

-mav-