Burda prodlužuje jarní Dny Marianne o den, startují 12. dubna

středa, 10. dubna 2024, 08:55 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

BurdaMedia Extra prodlužuje o den konání jarní části své největší nákupní akce Dny Marianne.

Zdroj: BurdaMedia Extra

Zdroj: BurdaMedia Extra

Jarní konání nákupní akce Dny Marianne, kterou pořádá BurdaMedia Extra pod hlavičkou svých časopisů, se letos o den prodlužuje. Uskuteční se od pátku 12. dubna a potrvá do pondělí 15. dubna. Kromě speciálních nabídek a odměn se ve vybraných městech otevřou také Marianne Lounges s dárky pro návštěvníky. 

Slevové kupony jsou v prodeji v rámci dubnových tištěných vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov & Styl. Kupony lze pořídit také v mobilní aplikaci Dny Marianne, která je ke stažení zdarma. Digitální kupony v aplikaci stojí 110 Kč, tedy stejně jako tištěný časopis s kupony.

Novinkou v mobilní aplikaci je letos e-lounge. V té si lidé mohou zaregistrovat svých pět účtenek od nákupů u zapojených partnerů v období Dnů Marianne a za tyto si vybrat dárek v elektronické podobě. Tentokrát tak odměnu za své nákupy získají i ti, kteří se nedostanou osobně do Marianne Lounges. Nadále však budou k dispozici i klasické Marianne Lounges v sedmi obchodních centrech po České republice a ve dvou na Slovensku (letos nově kromě Bratislavy i v Košicích), kde si lidé mohou osobně vybrat dárek za pět svých nákupů v rámci Dnů Marianne.

Do jarních Dnů Marianne se letos zapojí více než 2400 obchodů a e-shopů po celé České republice, které nabídnou slevy ve výši až 60 %. Zastoupené jsou především obchody zaměřené na módu, kosmetiku, elektroniku či nábytek a bytové doplňky. Nabídky lidé budou moci využít jak v kamenných obchodech, tak online.

-mav-