DAZN zpřístupnila v Česku FAST kanál PGA Tour

úterý, 9. dubna 2024, 13:35 Aktuality, TV MediaGuru

Exkluzivní sportovní kanál PGA Tour spustila od dubna jako součást své bezplatné programové nabídky streamingová platforma DAZN. K dispozici je také v Česku.

PGA Tour se zaměřuje na golfové turnaje. Foto: Pixabay

PGA Tour se zaměřuje na golfové turnaje. Foto: Pixabay

DAZN, přední světová platforma pro streamování sportovní zábavy, a PGA Tour oznámily v březnu spolupráci na několika projektech. Čeští diváci si díky ní budou moci po registraci v této službě naladit stejnojmenný nový golfový FAST kanál. DAZN je v popředí vytváření kanálů zaměřených na soutěže, ligy a sport, které mohou zajistit dosah a expozici, kterou chtějí držitelé práv a fanoušci. V Česku se jedná o NFL Network a DAZN Women's Football.

Shay Segev, generální ředitel DAZN Group, uvedl: „DAZN se snaží dát fanouškům to, co chtějí, a také zajistit dosah a hodnotu pro držitele práv – naše technologie a rozsah nám to umožňují. (...) PGA Tour Fast Channel, který bude základním prvkem freemium nabídky DAZN, vytvoří ještě větší příležitosti pro více uživatelů DAZN, jak si užít PGA Tour. (...) Fanoušci chtějí vyhrazené kanály, kde mohou přistupovat k obsahu novými a odlišnými způsoby, kdy a jak potřebují.“

Do sledování TV sportu zdarma promlouvá DAZN. Co vysílá?

čtvrtek 15. února 2024

Americká NFL je v DAZN, včetně obsahu zdarma

středa 5. července 2023

DAZN zpřístupňuje v Česku ženský fotbal zdarma

pondělí 29. ledna 2024

-lukpol-