Online katalog JustWatch přidal podporu služby Plex

sobota, 20. dubna 2024, 07:35 Aktuality, TV MediaGuru

Filmy, seriály a další tituly, které se objevují ve streamingové službě Plex, jsou nově zaindexovány do online katalogu JustWatch. Ten funguje také jako mobilní a TV aplikace.

Logo služby JustWatch

Logo služby JustWatch

Obsah multimediální služby Plex obsahuje služba JustWatch od dubna. Aktivaci přidávaných titulů si může zájemce provést v nastavení zaškrtnutím odpovídající ikonky. Poslední přidanou položkou v Plexu pro Českou republiku je tak podle JustWatch švédský mysteriózní thriller Shadow Island s hodnocením 5,1/10 na mezinárodní filmové databázi IMDb. Většího počtu nových položek se služba dočkala podle očekávání začátkem dubna, kdy jich bylo téměř pětadvacet.

Nutno upozornit, že v České republice nejsou přidávané tituly ve službě Plex příliš atraktivní a jedná se většinou o filmy nebo seriály béčkové nebo céčkové produkce, případně snímky staré několik desítek let. Jiná situace je například v USA, kde se objevují v katalogu i často áčkové tituly, které bodovaly v kinech v uplynulých dekádách. Novější nebo nové filmy si je pak možné vypůjčit. Součástí Plexu je standardně funkce sledování přidávaných titulů na streamovacích službách.

-lukpol-

FAST kanály: Plex přináší více než 180 bezplatných TV

čtvrtek 28. března 2024