TV

Služba Max zveřejnila ceník pro Česko, po spojení podraží

pátek, 19. dubna 2024, 14:10 TV, Internet & Mobil MediaGuru

Základní cena předplatného nové služby Max, která odstartuje v květnu, bude 219 Kč.

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Společnost Warner Bros. Discovery potvrdila, že 21. května spustí v zemích střední a východní Evropy, severských zemích a na Pyrenejském poloostrově svou novou službu Max. Spojuje služby dosavadních HBO Max, Discovery+ a Eurosport v nové aplikaci. Zároveň zveřejnila ceník pro český trh.

Max nabídne výběr z různých měsíčních a ročních variant předplatného a doplněk Sport, který si lze přidat k jakémukoli základnímu předplatnému. Ve všech základních variantách budou zahrnuty kompletní přímé přenosy a přenosy na vyžádání z Olympijských her v Paříži 2024.

Základní předplatné Standard vyjde na 219 Kč měsíčně. Stávající služba HBO Max, kterou novinka nahradí, stojí 199 Kč. Uživatelé, kteří si předpláceli jejího předchůdce, HBO, platí 132 Kč. Cena prémiového předplatného bude 299 Kč měsíčně a doplňkovou službu Sport bude možné přikoupit za 70 Kč

Ceny předplatného služby Max

  • Předplatné Standard: 219 Kč za měsíc
    Uživatelé mohou sledovat obsah na dvou zařízeních současně, a to v rozlišení Full HD. Toto předplatné jim umožní stáhnout si až 30 položek pro sledování offline (platí omezení).
  • Předplatné Premium: 299 Kč za měsíc
    Uživatelé se můžou dívat až na čtyřech zařízeních současně, a to v rozlišení Full HD nebo 4K a se zvukem Dolby Atmos (podle dostupnosti). Tato varianta zahrnuje až 100 stažení dostupného obsahu pro sledování offline (platí omezení).
  • Doplněk Sport: 70 Kč za měsíc
    Doplněk Sport přináší přenosy sportovních událostí včetně tenisových grandslamů, cyklistických závodů Grand Tours, automobilového závodu 24 hodin Le Mans, přímých přenosů lineárních kanálů Eurosport 1 a 2 a další. Uživatelé se mohou dívat na sportovní obsah na dvou zařízeních současně (je tedy omezen pouze na dvě sledování zároveň bez ohledu na verzi předplatného). Sport se prodává jako doplněk k základnímu předplatnému, které je vyžadováno pro fungování doplňku.

Nabídka předplatných se ale může lišit podle poskytovatele předplatného. Například operátor T-Mobile, poskytující službu Magenta TV, uvedl, že cena balíčků HBO Základ a HBO Komplet a tarifu Magenta TV XL se nezmění. Cena samotné služby Max bude upravena na 199 Kč měsíčně.

Max v novém provedení slibuje nové funkce, žánry a příběhy z produkce Warner Bros., DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a dalších. Množství obsahu má být více než dvojnásobné oproti tomu, jaké je v současnosti k dispozici na HBO Max.

Videotéka Max odstartuje 21. května, nahradí HBO Max

čtvrtek 21. března 2024

Warner Bros. přidává na českém trhu, spouští Warner TV a Max

úterý 26. března 2024

-mav-