Seznam ruší pozici šéfa Zimy, výkonným ředitelem Feix

středa, 23. listopadu 2016, 11:48 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Pavel Zima opouští post generálního ředitele a ředitele obsahu, je místopředsedou představenstva.

Ivo Lukačovič, majitel a předseda představenstva společnosti Seznam.cz, pokračuje ve změnách započatých jarním rozšířením počtu členů představenstva. Nyní odděluje strategické řízení firmy od exekutivních úkolů, ruší pozici generálního ředitele a znovuobnovuje roli výkonného ředitele, který se bude starat o každodenní chod firmy a realizaci strategií připravených představenstvem společnosti. Na tuto pozici byl vybrán Michal Feix. 

Změnou se uvolnilo místo v představenstvu, na které přichází Ondřej Procházka, bývalý šéf vývoje společnosti Seznam.cz a současný spolupracovník Iva Lukačoviče ve společnosti Melown Technologies.

Pavel Zima, dosavadní generální ředitel Seznam.cz, opouští také roli obsahového ředitele, kterou předává Igoru Kalašovi, který doposud obsah ovlivňoval ze své pozice v oddělení Business Developmentu. Na pozici místopředsedy představenstva se bude Zima soustředit na strategické vedení firmy spolu s jeho dalšími členy. Zároveň bude spolupracovat na dalších podnikatelských záměrech Iva Lukačoviče, uvedla společnost Seznam.cz v oficiálním oznámení.

-stk-