Blesk masivně investuje do nové hry, spouští Trhák

čtvrtek, 12. ledna 2017, 17:15 Tisk MediaGuru

Czech News Center uvádí rozsáhlou čtenářskou hru na podporu značky Blesk.

Deník Blesk společnosti Czech News Center zahajuje od pátku 13. ledna novou soutěžní hru Blesk Trhák. Má jít o jednu z největších herních soutěží za poslední roky na mediálním trhu vůbec. Jen v samotné hře chce Blesk rozdat výhercům přes 17 mil. Kč. Další výdaje jsou směřovány do podpory nové hry, která se objeví napříč všemi tituly společností CNC a CN Invest, na zhruba 60 billboardových plochách, v místě prodeje (přednostní vystavení, plochy v sítích HDS a Geco), na všech hlavních televizních a rádiových stanicích a také na sociálních médiích. Komunikace zahrnuje i všechny uživatele Blesk Mobilu prostřednictvím SMS zpráv.

Soutěž potrvá až do 12. února. Spočívá v tom, že čtenáři najdou na titulních stranách deníku Blesk a Nedělního Blesku hrací kupon. Po odtržení jeho prostřední části okamžitě zjistí, zda vyhráli některou z cen v souhrnné hodnotě 17,6 milionu korun.

Soutěž míří nejen na zvýšení prodaného nákladu deníku Blesk a Nedělního Blesku, ale také na zvýšení návštěvnosti serveru Blesk.cz. Pravidla jsou navíc taková, že pokud čtenáři chtějí hrát, musí si koupit vydání deníku, což dříve nebývalo vždy pravidlem.

CNC označuje novou soutěž za revoluční. Koncept soutěže totiž nemohl být dosud u nás uplatněn, změny umožnil až nový loterijní zákon, který vydavatelům dovoluje pořádat čtenářské soutěže, v nichž se vyhrává na základě náhody. CNC věří, že novinkou překvapí i konkurenci. Na přípravě hry pracovala společnost několik měsíců. "Uživatelsky se jedná o nejjednodušší a nejatraktivnější hru, kterou nikdo jiný na trhu nenabízí,“ říká marketingový ředitel CNC Libor Berka.   

Podpora nové hry začala už tento týden na stránkách deníku Blesk. Ve čtvrtečním vydání využila CNC formát superpanorama, který pracuje se spojenými čtyřmi stranami deníku a po rozložení tím dosahuje formátu odpovídajícího čtyřem celostranám.

Superpanorama ve čtvrtečním vydání Blesku, 12.1. 2017.
Superpanorama ve čtvrtečním vydání Blesku, 12.1. 2017.

Ve hře jsou finanční ceny ve výši 100, 500, 1000, 5000, 50 tisíc a 100 tisíc Kč nebo bonusový kredit virtuálního telefonního operátora Blesk Mobil ve výši 10, 100 a 300 Kč. Ten, kdo nevyhraje, ale i ten, kdo vyhrál a chce soutěžit dál, se může zaregistrovat do Denní hry Trháku. Číslo vítězného kuponu pro daný den bude zveřejněno každý den ve 20:00 v rámci Bleskových zpráv na tv.blesk.cz.

Vydání deníku Blesk v pátek 13.1. 2017

titulni-stranka-blesku

blesk_2_3-strana

-mav-