Nova začne od února vysílat pořad Chart Show

čtvrtek, 26. ledna 2017, 12:02 TV MediaGuru

Nova přivede do Česka televizní pořad Chart Show, zahájí v sobotu 18. února.

Skupina Nova připravuje premiérové díly televizní show se známými tvářemi a pěveckými vystoupeními. Zábavný pořad Chart Show odstartuje v sobotu 18. února ve 20:20 na Nově a představí divákům tematické žebříčky nejúspěšnějších hitů. Každou epizodou provede moderátor Libor Bouček. Společně se zakladatelem Akademie populární hudby Martinem Hrdinkou odhalí žebříčky českých i zahraničních písní a diváci na konci každé epizody zjistí, která získá první příčku.

Chart Show má přinést žebříček hitů z 80. let, filmového plátna nebo z diskoték. První epizoda se bude věnovat kultovním hitům. V prvním díle se objeví i Karel Gott, skupina Lunetic a ve studiu budou žebříček glosovat Těžkej Pokondr nebo Ondřej Brzobohatý. 

„Snažili jsme se, aby diváci viděli největší hudební hvězdy, aby se připomněly největší hity, které hrály nějakou roli v našich životech. Jsem moc rád, že pozvání do jednoho z dílu Chart Show přijal i Karel Gott. Dále zazpívá Lucie Bílá, Petr Janda a dorazí i skupina Elán. Co se týká obsazení, Chart Show je zábavným pořadem, který přinese setkání s těmi nejvýraznějšími z českého hudebního světa,“ uvedl Libor Bouček, který je moderátorem a scenáristou pořadu.

Pořad Chart Show vysílá i sesterská televize Novy, slovenská Markíza. Pořad moderovaný Adélou Banášovou patří k nejúspěšnějším pořadům TV Markíza.

Novou show tak Nova zaplní sobotní prime-time, kde se zatím objevují zahraniční filmy. ČT1 nabízí v sobotu úspěšnou show Zázraky přírody a přijde s novinkou Tajemství těla. Také Prima zatím vyplňuje sobotní večery filmy.

-mav-