Mladá fronta nově zastupuje magazín Soffa

čtvrtek, 20. dubna 2017, 14:19 Tisk MediaGuru

Mladá fronta zastupuje designový magazín Soffa, ten vychází i v češtině.

Český lifestylový dvouměsíčník Soffa, který vychází čtvrtým rokem v online a tištěné verzi v anglickém jazyce, ohlašuje start i české edice. Obchodně magazín nově zastupuje vydavatelství Mladá fronta.

Každé číslo je tematicky zaměřeno a texty provázejí autorské fotografie. "V čísle najdete originální fotostory, poodhalíme nejen tajemství lidské tváře, ale i slavných výtvarných děl. Představíme ztracená místa, z jejichž osudu zamrazí, i příběhy domů a lidí, které si zaslouží obdiv a úctu. V aktuálním vydání je odlehčená a netradiční módní story, z níž pochází i fotka na obálce,“ představila Adéla Kudrnová, šéfredaktorka magazínu Soffa.

Magazín vychází od prosince 2013 elektronicky, od roku 2015 i v tištěné verzi. Časopis si zakládá na autorském obsahu, minimalistické grafice a vlastních fotografiích. Magazín založily bývalé redaktorky a stylistky časopisů Elle Decoration a Marianne Bydlení Adéla Kudrnová a Lenka Hlaváčová. Má 160 stran, je vytištěn na 150g a 300g papíře. Cena magazínu je 220 Kč.

Mimo tištěný magazín a online obsah pořádá magazín Soffa kreativní workshopy s umělci a specialisty napříč obory, jako je například interiérový design nebo výroba z kůže. Související Soffa e-shop nabízí kromě možnosti objednat si tištěné číslo a předplatné i řadu produktů.

soffa

-mav-