Nová televize TV War zahájí vysílání 3. října

pátek, 15. září 2017, 08:15 TV MediaGuru

Československá filmová společnost rozšiřuje portfolio o válečný kanál TV War svět válek.

Nový placený televizní kanál TV War svět válek odstartuje vysílání 3. října 2017 ve 20:00 pořadem Dunkirk - Hitlerova poslední pevnost (program zde). Vysílat bude čtyřiadvacet hodin denně, v českém a slovenském jazyce, aktuálně v kabelové televizi UPC a v satelitní nabídce Skylink. Její provozovatel, Československá filmová společnost, která už například nabízí televizní stanice Kinosvět, CS film, CS mini nebo Horor film, ale počítá s tím, že TV War postupně zařadí i další provozovatelé kabelových, satelitních a IPTV televizních sítí.

Program nové české televizní stanice TV War svět válek se zaměřuje především na vojenství. Přinese pořady věnující se válečným bitvám, letectví, námořnictví či zbraním nebo terorismu. Uvede také pořady zaměřené na konspirační teorie, na UFO a hrozby z vesmíru. Provozovatel televize má podepsanou smlouvu s ministerstvem obrany Slovenska o dodávání videí. Jedná rovněž s Ministerstvem obrany ČR. Obsahem chce zaujmout především mužské diváky starší 25 let.

TV War lze sledovat i offline, prostřednictvím mobilu či internetu. Je k tomu potřebné roční předplatné za 200 Kč služby Film Popular, kde má být velká část pořadů TV War uváděna v předpremiéře a často v HD.

Představení nové TV War svět válek

-mav-