Pořady TV Prima na Streamu již druhý den po premiéře!

čtvrtek, 01. ledna 1970, 01:00 TV MediaGuru

Společný projekt Televize Prima a videoserveru Stream.cz po úspěšném startu pokračuje.

Uživatelům stream.cz společně nabízí takzvané zpožděné vysílání: diváci mají možnost zhlédnout na internetu premiérové díly svých oblíbených pořadů hned od druhého dne po odvysílání v Televizi Prima. „Diváci to jistě ocení. Ne vždy mají možnost sledovat každý nový odvysílaný díl toho ‘svého‘ pořadu,“ vysvětluje Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Jeho slova potvrzuje Miloš Petana, generální ředitel společnosti Global Ispiration, s. r. o., která je provozovatelem serveru stream.cz, a dodává: „Je to správná cesta. Přesvědčuje nás o ní poměrně vysoká sledovanost již dříve umístěných dílů všech pořadů Televize Prima na našich stránkách.“

Na stream.cz mohou diváci sledovat oblíbený seriál Velmi křehké vztahy a dále Top Star magazín a Jak se staví sen. Pořady se těší velké oblibě. Nové díly Velmi křehkých vztahů sleduje kolem třiceti tisíc diváků.

S přítomností na internetu nezůstává pozadu ani zpravodajství, které aktivně spolupracuje se serverem novinky.cz. „Jednou z hlavních rolí internetu je rychle a kvalitně informovat veřejnost. A v tomto směru jsme určitě tím správným partnerem,“ říká Pavel Zuna, šéfredaktor zpravodajství a publicistiky Televize Prima.