ČT1 představí na podzim nové identy

pondělí, 29. srpna 2011, 13:47 TV MediaGuru

S novou grafikou a novými identy vstoupí do podzimního vysílání první kanál České televize. Identy poprvé propojuje se svým programem.

Se zcela novou kolekcí identů vstupuje do podzimního vysílání první kanál České televize. Podle ředitele obchodu a marketingu České televize Roberta Kvapila je změna grafiky výrazná a odráží se jak v podzimní kampani, tak v nových identech.

Podzimní kampaň ČT1 provází slogan "Vítejte na jedničce".  "Velmi jsme uvažovali, jak identy nastavit a poprvé v historii jsme je testovali na základě jednotlivých emocí diváků," představil jejich podobu Robert Kvapil. ČT1 na podzim nabídne tři varianty identů podle jednotlivých cílových skupin. Některé z nich jsou přitom na zvyklosti ČT1 odvážnější. Zároveň dochází k propojení identů s programovou nabídkou ČT1.

Hlavním podzimním pořadem prvního kanálu České televize bude sobotní show Souboj seriálů, kterou začne ČT1 vysílat od 5. listopadu a poběží až do začátku prosince. Česká televize se tímto formátem vrací k interaktivním pořadům typu Rozpaky kuchaře Svatopluka, ve kterém o osudu rozhodují svým hlasováním diváci. Ti celkem zhlédnou šest pilotních příběhů možných seriálů a hlasováním rozhodnou o tom, který ze seriálů ČT skutečně natočí. Ten by se pak ve vysílání objevil v roce 2013.

Jak jsme už informovali, podzimní programové schéma tvoří dále nová řada seriálu Vyprávěj, archivní Malý pitaval z velkého města, zábavné pořady Kolo plné hvězd, Pokondr Live, nová show Miroslava Donutila s názvem Trumfy Miroslava Donutila, povídky natočené mladými režiséry podle motivů Karla Čapka - Čapkovy kapsy či publicisticko-dokumentární pořad Pološero.

Nové podzimní identy ČT1

-mav-