Agenturu OMD posílí Táňa Freithová

úterý, 20. září 2011, 09:59 Lidé, Tisk MediaGuru

Do mediální agentury OMD přichází z vydavatelské branže Táňa Freithová, která po 15 letech odchází z vydavatelství Stratosféra.

Táňa Freithová, dlouholetá obchodní ředitelka vydavatelství Stratosféra, odchází ze své pozice a opouští i vydavatelskou oblast. Nově totiž nastoupí do mediální agentury OMD, kde bude zastávat pozici client service directora a new business directora se zodpovědností za vyhledávání nových obchodních příležitostí.

Táňa Freithová tak prakticky doplní stávající client service directory v OMD – Marcela Náhlovského a Jana Müllera. Ve struktuře agentury bude přímo podléhat managing directorovi Janu Pfeiferovi.

S obchodní politikou časopiseckého vydavatelství Stratosféra je Táňa Freithová spjata dlouhodobě, ve vydavatelství působila 15 let.

Jde tak o další osobnost z mediálního odvětví, která v krátké době přichází do komunikační skupiny Omnicom Media Group, pod kterou OMD spadá. Jak jsme už dříve informovali, do skupiny se vrací také bývalý obchodní ředitel TV Nova Jan Řehák.

-mav-