Obchodním ředitelem TV Nova má být Jan Vlček

čtvrtek, 08. září 2011, 07:30 Outdoor, Lidé, TV MediaGuru

TV Nova chce obsadit post obchodního ředitele. Pravděpodobně jím bude managing director společnosti BigMedia Jan Vlček.

Nejsilnější tuzemská televizní stanice Nova se po půl roce, co odešel Jan Řehák, rozhodla obsadit post obchodního ředitele novým kandidátem. Obchodní politiku Novy v současnosti řídí Matěj Ribanský, obchodní ředitel sesterské slovenské stanice Markíza, který má tak na starosti obě TV stanice.

Podle informací MediaGuru.cz je pravděpodobné, že novým obchodním ředitelem jmenuje TV Nova stávajícího managing directora outdoorové společnosti BigMedia Jana Vlčka. TV Nova ale zatím jeho jmenování oficiálně nepotvrdila. Podle ředitele komunikace TV Nova Vladimíra Mužíka prochází v současnosti výběr obchodního ředitele schvalovacím procesem. Sám Jan Vlček se k této informaci nechtěl vyjádřit.

Jan Řehák odešel z TV Nova, kde zastával post obchodního a později i výkonného ředitele, v letošním březnu. Po jeho odchodu převzal vedení obchodu Matěj Ribanský.

Jan Vlček řídí outdoorovou firmu BigMedia, která na trhu venkovní reklamy exkluzivně zastupuje společnost BigBoard, od roku 2006. Předtím mj. působil jako ředitel reklamní agentury Ark Thompson v Moskvě a také jako ředitel mediální agentury Mindshare.

-mav-