Seznam odkryl poslední službu

úterý, 06. září 2011, 06:25 Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Seznam dnes odkryla svoji "poslední chybějící službu". Spojí se s Divadlem Járy Cimrmana a převede tuto legendu na internet.

Seznam se dohodl na spolupráci s Divadlem Járy Cimrmana a přichází s projektem jarmara.at. Služba bude spuštěná 10. října 2011 a bude součástí home page portálu Seznam.cz.

Jarmara bude obsahovat archiválie související s prvními třemi hrami Divadla Járy Cimrmana a postupně ji bude rozšiřovat historickými artefakty a zábavou z dalších let. Cílem je vytvořit „jedinečný svět podle Cimrmana“, jakousi interaktivní hru pro zájemce o dílo Járy Cimrmana.

„Jde o to, aby v tomto  světě člověk našel to, co hledá. Má to být zábavná hra a zároveň poskytovatel informací,“ uvedl Zdeněk Svěrák, který se představení zúčastnil.

„Nejde o žádnou běžnou službu, kterou znáte z konkurenčních webů. Je to služba, která zapadá do rakousko-uherského mocnářství. Služba je hodně česká a hodně netradiční,“ představil záměr výkonný ředitel společnosti Seznam Pavel Zima, podle kterého Seznam nekalkuluje s žádným výdělkem z této služby.

-mav-