Nova chystá změnu serveru tn.cz

středa, 04. ledna 2012, 04:25 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Na konci ledna chce televize Nova představit inovovanou podobu svého zpravodajského serveru tn.cz.

TV Nova, která má v plánu postupné změny své hlavní zpravodajské relace Televizní noviny, má v úmyslu na konci ledna představit také inovovanou podobu serveru tn.cz, který chce více přiblížit právě Televizním novinám.

„Plánujeme velkou změnu serveru tn.cz, což by na konci ledna mělo být vidět. Naším cílem je, aby ze všech diváků, kteří v průběhu celého dne sledují zpravodajství TV Nova, zhruba 10 % konzumovalo zpravodajství i na tn.cz. Chceme tn.cz více přiblížit Televizním novinám,“ řekl MediaGuru.cz ředitel sekce internetu TV Nova Pavel Krbec.

Půjde tak o další novinku v internetovém portfoliu nejsilnější komerční stanice. Krátce před koncem roku představila Nova upravenou verzi zábavního portálu Voyo.cz, kde uživatelům nabídla možnost měsíčního předplatného.

Celý rozhovor s Pavlem Krbcem zde.

Svůj záběr na internetu chce ale rozšířit i konkurenční Prima. Jak jsme už dříve informovali, Prima, která dosud byla na internetu zdrženlivější, připravuje jakousi obdobu zábavního portálu Voyo. Velmi pravděpodobně pro jeho start využije některého z projektů své mateřské skupiny MTG. Ve Skandinávii provozuje online službu ViaPlay, obdobný portál už vloni spustila mimo Skandinávii – v Bulharsku např. provozuje službu NovaPlay.

Podle informací serveru Digizone.cz si už Prima požádala o registraci ochranné známky PrimaPlay a podle vyjádření generálního ředitele Marka Singera představí novou službu na konci ledna.

-mav-