Nova začala prodávat product placement do show Hlas

pondělí, 23. ledna 2012, 03:50 TV MediaGuru

TV Nova začala nabízet možnosti product placementu do svého stěžejního jarního pořadu – pěvecké reality show Hlas Česko Slovenska.

Možnosti komerčního umístění produktu do vysílání – product placementu – budou moci zadavatelé reklamy využívat i v klíčovém jarním pořadu TV Nova, kterým je hudební reality show Hlas Česko Slovenska.

Společnost MediaPro Pictures, která pro Novu zajišťuje výrobu pořadů, ale také prodej product placementu nebo teleshoppingu, už začala inzerentům nabízet možnosti umístění produktu do této reality show. Za tzv. aktivní product placement, kdy je výrobek začleněn do děje vysílání, je cena za umístění stanovena na 300 tis. Kč. Premiérový díl soutěže odstartuje v neděli 12. února.

Nova přitom v letošním roce počítá s využitím product placementu i v jiných typech reality show, které do vysílání zařadí. Na jaře se budou možnosti vkládání výrobků do pořadů týkat také reality show Výměna manželek, jejíž nasazení v rámci týdne nebylo ještě upřesněno. Product placement je plánován také pro svatební reality show 4 svatby, která by se ale měla ve vysílání objevit až na podzim.

Dále se s product placementem počítá v tradičních seriálech Novy – Ulice, Ordinace v růžové zahradě a také v hobby magazínech Rady ptáka Loskutáka, Babicovy dobroty a Tescoma s chutí. Z nových jarních pořadů rozšiřuje možnosti product placementu sitcom Helena.

-mav-