Prima nasadí Arénu národů od 11. února

čtvrtek, 19. ledna 2012, 06:50 TV MediaGuru

Od soboty 11. února 20:00 by se měla poprvé objevit ve vysílání Prima family show Aréna národů.

Sportovně-zábavní show Aréna národů, kterou si pro letošní jaro připravila Prima family, by se měla poprvé objevit ve vysílání v sobotu 11. února od 20:00. Vyplývá to z programového plánu televize pro druhý letošní měsíc.

Aréna národů je formátem připomínajícím legendární Hry bez hranic. Kombinuje ale v sobě také prvky novějších formátů jako  Wipeout či Ninja factor. Prima chtěla show původně nasadit už do loňského podzimního vysílání, nakonec se ale tak nestalo.

První díl Arény národů tak bude odvysílán o den dříve než hlavní pořad TV Nova pro jarní vysílání, kterým je pěvecká reality show Hlas Česko Slovenska. Premiéru bude mít v neděli 12. února.

V únoru se také vrátí na obrazovky Prima family tradiční seriál Cesty domů (od 6. února), který tak zaplní pondělní a středeční večery. Ve čtvrtečním prime-time pak místo repríz pořadu Ano, šéfe!, které byly vysílány v lednu, zařadí do programu jiný pořad o jídle – Jste to, co jíte.

Aréna národů je adrenalinová soutěž, ve které se mezi sebou utkávají týmy z různých zemí. Sestaveny jsou z osobností z rozličných společenských sfér. Každá hra se skládá z pěti kvalifikačních soutěží.

-mav-