Topfun spouští Live Pay TV a satelitní Topfun TV

středa, 18. ledna 2012, 06:26 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Společnost Topfun oznámila spuštění služby Live Pay TV, kanálu Topfun TV a nové nabídky pro předplatitele Topfun Nonstop.

Společnost Topfun Media spouští od středy 18. ledna novou službu Live Pay TV, která má být k dispozici ve všech platformách Topfun (web www.topfun.tv, widget Smart TV, mobilní přístroje Android a iOS). Ostrý start celého balíčku je naplánován na 1. února.

V nabídce jsou televizní kanály s filmovou, hudební, sportovní, dětskou či dokumentární tématikou – např. dětské Duck TV, CS mini, filmové  Filmbox Live, CS film či Fashion TV nebo Film Europe. Nabídka se má postupně rozšiřovat až na 40 kanálů.

Topfun také na satelitu spouští vlastní kanál Topfun TV. Má jít o self-promo kanál, který bude obsahovat zejména trailery fimlů v nabídce Topfun a také bonusové materiály, které firma získává od filmových studií. Spuštěn by měl být na začátku února, k dispozici bude zdarma. Nepůjde ale o klasický televizní kanál, přesto není vyloučeno, že se obsahově rozšíří. "Jednáme s několika partnery o možnosti nasazení vlastní tvorby. Chceme tento kanál použít i pro připravované soutěže," přiblížil Radek Přikryl, předseda představentva Topfun TV.

Další novinkou je tarifní služba Topfun Nonstop s měsíčním poplatkem 189 Kč. Předplatitel tak získává neomezený přístup ke stovkám filmů z produkce studií Hollywood Classic, SPI International, Ateliéry Bonton Zlín a také filmů z vlastní nabídky.

Videopůjčovna Topfun, kterou provozuje společnost Topfun Media, je v Česku aktivní od 15. června 2006 a patří tak k nejdéle fungujícím tuzemským legálním online videopůjčovnám. Nabízí 1400 filmů všech žánrových kategorií, obsah jí dodává více jak 50 poskytovatelů. Spolupracuje se studii Warner Bros a Universal Pictures, od února 2012 pak naváže spolupráci se studii Paramount a Disney.

-mav-