PrimaPlay po měsíci téměř 9 mil. přehraných videí

čtvrtek, 24. května 2012, 03:23 Internet & Mobil MediaGuru

Kanál PrimaPlay zaznamenal měsíc po spuštění téměř devět milionů přehraných videí.

Počet přehraných videí, které mohou diváci zhlédnout zdarma a bez registrace na kanále PrimaPlay, dosáhl měsíc po spuštění téměř devět milionů (8 783 362 přehrání, zdroj: NetMonitor). Mezi nejoblíbenější pořady na PrimaPlay patří reality show z ráje Hotel Paradise a improvizační Partička. Žádaná je také seznamka Farmář hledá ženu nebo například rodinný seriál Cesty domů. V neposlední řadě diváci vyhledávají kulinářskou show Prostřeno! Vůbec nejsledovanějším videem je zatím úvodní díl reality show Hotel Paradise. Počet jeho přehrání už překročil půlmilionovou hranici. K dnešnímu dni je to přesně 554 889 přehrání.

Divák PimaPlay v březnu zhlédl průměrně téměř sedm hodin videí (přesně 6:52:04 h). Oproti předchozímu měsíci jde o nárůst o 28 minut. V únoru byla celková doba na jednoho diváka 6:24:04 h.

PrimaPlay byl spuštěn 19. března letošního roku a nabízí televizním divákům vlastní i akviziční tvorbu. Nový obsah přibývá postupně, vždy týž večer po odvysílání pořadu. Výchozí řazení pořadů je dle času, takže nejnovější pořad divák snadno najde. Další členění je podle jednotlivých kanálů, žánrů či jednotlivých pořadů.

-mav-