Agenturu OMD Czech povede Jan Řehák

pondělí, 18. června 2012, 18:34 Lidé MediaGuru

Jan Řehák byl s platností od 18. června jmenován na pozici ředitele mediální agentury OMD Czech. Ve vedení střídá Jana Pfeifera.

Dosavadní managing director OMD Jan Pfeifer se rozhodl odejít na vlastní žádost a v nejbližších měsících se chce věnovat hlavně své rodině a dětem.

Jan Řehák doposud působil v rámci Omnicom Media Group (OMG) jako ředitel pro oblast konzultačních služeb. Před svým příchodem do OMG zastával čtyři roky pozici obchodního ředitele a posléze i COO televize Nova. V minulosti působil mimo jiné také jako ředitel agentury ZenithOptimedia a jako client service director v OMD Czech.

„Chtěl bych poděkovat Honzovi Pfeiferovi za jeho práci pro OMD Czech v posledních dvou letech,“ říká Petr Bažant, CEO společnosti Omnicom Media Group. „Pod jeho vedením se podařilo upevnit pozici OMD jako lídra na českém trhu a to jak z pohledu objemu mediálních investic, tak v oblasti kvality a inovativnosti klientského servisu. OMD získala za svou práci řadu ocenění a také obhájila i v loňském roce titul Mediální agentura roku.“

OMD Czech je přední komunikační agentura na českém trhu zabývající se komplexním mediálním poradenstvím a tradičním nákupem médií pro své klienty se specializací na plánování a optimalizaci reklamních investic.

-mav-