Nova vyprodala prostor pro letní balíčky

úterý, 26. června 2012, 16:09 TV MediaGuru

Reklamní prostor, který v rámci své speciální letní nabídky připravila TV Nova, je už vyprodaný. S jeho rozšířením se nepočítá.

TV Nova, která se v létě rozhodla podpořit zejména menší zadavatele k inzerci na kanálech skupiny Nova prostřednictvím speciálních floatingových balíčků, už jejich kapacitu vyčerpala. „Řada drobných zadavatelů zareagovala velmi rychle a nabídky využila. Kapacita alokovaná na tyto letní balíčky byla vyčerpána a prozatím se s jejím navýšením nepočítá,“ uvedl na náš dotaz obchodní ředitel TV Nova Jan Vlček.

Nova spojila obchodní nabídku s letním schématem a časově ji omezila do konce srpna. Jejím principem je umísťování reklamních a sponzorských spotů či internetových formátů výhradně TV Nova, přičemž se garantuje pouze počet GRP, sponzorských spotů či internetových formátů. Balíčky jsou limitované rozsahem komunikace, respektive výší investic. Cenově byly balíčky velmi atraktivní. Balíčky bylo možné mj. nakupovat v objemu 100 GRP a 200 GRP, a to pro prime-time, off prime-time nebo kombinaci obou.

-mav-