Kampaň DPP spuštěna, lidé ji komentují na FCB

čtvrtek, 23. srpna 2012, 00:18 Aktuality MediaGuru

Nová kampaň pražského Dopravního podniku (DPP) a organizátora pražské dopravy Ropidu, která má upozornit na velké změny v městském spojení, se na facebooku s pochopením Pražanů příliš nesetkala. Kampaň pod názvem "Vždyť to jede jinam!" má upozornit na rozsáhlé změny, které mají v pražské dopravě vypuknout od 1. září. Změny spočívají ve zrušení několika přímých spojů, zavedení spojů nových a nastavení nových časových intervalů.

"Fakt nedokážu poznat, jestli je tohle recese nebo opravdu facebook dpp," ptá se např. jeden z uživatelů na oficiální facebookové stránce kampaně. "A víte, že lidé čekali informační kampaň, ze které se něco dozví?. Ne reklamní kampaň ve stylu Horsta Fuchse, co nám chce prodat hrnec?,"  zní jiná z reakcí. "Dělat si z lidí srandu za jejich peníze je jen pro otrlé,"  přidává se další.

Náklady na kampaň jsou pět milionů korun. Její součástí budou informační plakáty, speciální infolinka, hlášení v metru, informační přílohy v denících nebo internetové prezentace.

V místech největších změn, jako jsou stanice Anděl, Hradčanská nebo Kačerov, budou cestujícím v pátek 31.srpna a v pondělí 3.září k dispozici informátoři, kteří budou poskytovat informace o novém spojení a budou pasažérům rozdávat informační letáky.

Další informace zde.

-mav-