Deník pro čtečky Insider rozšiřuje obsah

středa, 12. září 2012, 07:35 Internet & Mobil MediaGuru

Deník Insider, český digitální večerník určený výhradně předplatitelům, přichází s novým designem a rozšířeným obsahem.

Nový Insider chce nabídnout praktičtější archiv a informace o tom, co je nového v redakci či čtenářské komunitě „Insiderů“ na Facebooku. Kompletní archiv, obsahující všechny doposud publikované články, dokumenty, grafiky a fotografie, zůstává plně přístupný jen pro celoroční předplatitele.

Kromě stávajícího ročního předplatného za 990 Kč je možné předplatit si Insider i na kratší dobu (půl roku, jeden měsíc nebo jeden den). Kompletní přehled, včetně ceníku naleznete zde: http://www.denikinsider.cz/predplatne/ Rozšířily se rovněž možnosti platby. K převodu z účtu přibyly platební karty, paypal a také varianta zaplacení prostřednictvím SMS.

„Prvních pár měsíců existence večerníku, pojatých do určité míry jako mediální laboratoř nad zpravodajským obsahem i formou, naplnilo naše očekávání,“ uvedl Jakub Unger, obsahový ředitel Centrum Holdings, která Deník Insider vydává: „Po třičtvrtě roce existence nyní vstupujeme do nové fáze, kde našim současným i budoucím předplatitelům nabídneme ještě více původního čtení, nové aplikace nebo speciální obsahové bonusy.“

Jakub Unger už dříve MediaGuru.cz řekl, že deník registruje 2,5 tis. čtenářů a že první milion vydělá dříve než za rok.

Nový Insider doprovodí i marketingová kampaň, kombinující cílenou mediální reklamu a partnerství s distributory obsahu či prodejci čteček.

-mav-