O setrvání Liškové v čele TV Barrandov bude jasno tento týden

pátek, 14. září 2012, 15:19 Lidé, TV MediaGuru

V tomto týdnu se má rozhodnout o podobě managementu televizní stanice Barrandov.

O tom, zda na pozici generální ředitelky TV Barrandov, bude nadále působit Martina Lišková, se rozhodne tento týden. Informace MediaGuru.cz, podle kterých stávající generální ředitelka TV Barrandov má ze své pozice odejít, předseda představenstva provozující společnosti Barrandov Televizní Studio Robert Kvapil prozatím nepotvrdil. „Platí, že jsem v pozici předsedy představenstva a Martina Lišková v pozici generální ředitelky. Agendou managementu se budu zabývat příští týden (tj. týden od 17.9. - pozn. red.)," řekl MediaGuru.cz Robert Kvapil.

Lišková přišla do vedení čtvrté nejsilnější tuzemské televize letos v červnu, a to z rozhodnutí tehdejšího majitele, firmy Moravia Steel. Nahradila tak Janku Vozárovou, která v té době ještě zůstávala předsedkyní představenstva společnosti Barrandov Televizní Studio.

V polovině září však došlo ke změně v akcionářské struktuře společnosti Barrandov Televizní Studio, kde většinový podíl získala společnost Empresa Media. Na pozici předsedy představenstva s okamžitou platností jmenovala Roberta Kvapila.

-mav-