Centrum Holdings chystá digitální deník

čtvrtek, 13. prosince 2012, 15:38 Internet & Mobil MediaGuru

Nový experimentální přístup chce uplatnit internetová společnost Centrum Holdings při přípravě nového digitálního deníku.

Společnost Centrum Holidngs rozjela nový projekt s názvem StarDance, na jehož konci má být zcela nová verze digitálního deníku. Podle ředitele obsahu Centrum Holdings Jakuba Ungera se chce společnost pokusit o zcela nový experimentální přístup k obsahu. „Znamená to nejen novou technologii a design, ale také veliké změny v pojetí obsahu,“ informoval ve čtvrtek MediaGuru.cz Jakub Unger.

Deník má v průběhu přípravy projít hodnocením expertní skupiny, která se bude scházet jednou měsíčně a hodnotit přípravy a výsledky deníku. Expertní komise by měla být zhruba pětičlenná. „Půjde o takovou reality show na téma, jak vznikají noviny,” dodal Unger. 

Centrum Holdings, provozovatel mj. online deníku Aktuálně.cz, už vloni v listopadu spustil večerní deník Insider. Na trh vstoupil s cílem zaměřovat se na exkluzivní informace pro cílovou skupinu lidí s rozhodovacími pravomocemi nebo pro lidi, kteří mají potřebu zvýšené konzumace informací.

-mav-