Nova na jaře: Superstar, Gympl, Ordinace a volejte řediteli

úterý, 15. ledna 2013, 11:43 TV MediaGuru

TV Nova bude v letošním jarním schématu spoléhat především na osvědčené pořady.

Především na osvědčené pořady bude letos na jaře sázet TV Nova. V jejím jarním schématu se objevují známé formáty: nové řady seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě, druhá řada seriálu Gympl, další řada sitcomu Helena a nová série reality show Superstar. Pokračuje i publicistický pořad Na vlastní oči.

Nova se také vrátí k tomu, že na dotazy diváků bude odpovídat generální ředitel. V pořadu Volejte Novu se tak objeví Jan Andruško jako jeden z hostů. „Diváci chtějí být přímo ve spojení s vedením televize, znát jeho názor, ptát se přímo u zdroje,” zdůvodňuje rozhodnutí Andruško. Volejte Novu se ve změněném provedení představí od února. Pořadem budou provázet moderátoři a redaktoři zpravodajských a publicistických pořadů TV Nova, především pak tváře Televizních novin.

Letošní řada pěvecké reality show Superstar má být vysílaná se změnami. Pořad budou nově moderovat Zorka Kepková a Roman Juraško, podle kterého přibude v pořadu více prvků reality. Soutěžící budou letos bydlet ve společné vile, nikoli v hotelu. V porotě usednou Ewa Farna, Pavol Habera a Ondřej Soukup.

Konkrétní nasazení pořadů v rámci vysílání Nova neupřesnila, lze ale odhadovat, že Superstar obsadí nedělní večery a zavedené pořady své obvyklé časy (Ordinace v úterý a čtvrtek od 20:20, Gympl v pondělí a ve středu od 20:20, Na vlastní oči ve středu po Gymplu).

Hlavní pořady TV Nova pro jarní vysílání 2013

Superstar

Druhá řada seriálu Gympl s ručením omezeným

Třetí řada sitcomu Helena

Nová řada seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Volejte Novu (s účastí generálního ředitele J. Andruška)

Publicistický pořad Na vlastní oči

-mav-