Ringier pomáhá TV Barrandov, Sport dodává reportáže

středa, 02. ledna 2013, 16:37 Internet & Mobil, Tisk, TV MediaGuru

Redaktoři deníku Sport se podílejí na přípravě sportovní části zpravodajské relace TV Barrandov.

Sportovní zpravodajství pro novou zpravodajskou relaci TV Barrandov Hlavní zprávy připravují redaktoři sportovního deníku Sport. Na obchodní spolupráci se TV Barrandov domluvila s vydavatelstvím deníku, společností Ringier Axel Springer CZ.

„Spolupráce bude probíhat na denní bázi, kdy pro sportovní část Hlavních zpráv budeme připravovat video reportáže,” přiblížil MediaGuru.cz šéfredaktor deníku Sport Lukáš Tomek. Redaktoři deníku Sport už v současnosti byli zvyklí natáčet reportáže pro svůj sportovní portál iSport.cz. Televizi Barrandov má sportovní deník denně dodat 2-3 sportovní reportáže. Po odvysílání se pak objeví také na webu iSport.cz v „televizní” sekci.

Pro účely spolupráce s TV Barrandov vytvořil deník Sport menší tým, který se zcela věnuje práci pro relaci Hlavní zprávy. Redaktoři deníku Sport reportáže sami natáčejí, namlouvají a stříhají.

Majitel TV Barrandov, Empresa Media, už se společností Ringier Axel Springer CZ spolupracuje na inzertním trhu v podobě společného inzertního balíčku týdeníků Empresa Media (Týden, Instinkt) a týdeníku Reflex z portfolia Ringieru. Jde tak o další spolupráci obou mediálních firem. Empresa Media je majitelem TV Barrandov. O Ringieru se přitom vlastník Empresa Media Jaromír Soukup obdivně vyjadřuje v aktuálním rozhovoru pro měsíčník Forbes.

-mav-