Ringier představil novou službu Náhrady.cz

úterý, 15. ledna 2013, 06:30 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Ringier Axel Springer nabízí službu na vymáhání finanční kompenzace pro cestující za zpožděné či zrušené lety.

Vydavatelství Ringier Axel Springer představilo svou novou službu Náhrady.cz, která se zaměřuje na vymáhání finančních náhrad pro cestující aerolinek za zrušené či zpožděné lety nebo v případě snížení přepravní třídy.

Nová služba nabídne zájemcům pomoc při vymáhání náhrad na dané letecké společnosti. Nárok na náhradu do výše 15 tisíc korun až dva roky zpětně od data letu vyplývá z evropského nařízení č. 261/2004, které se týká leteckých společností registrovaných na území Evropské unie či lety odlétající ze států EU. „Zájemce se tak bude moci na serveru Náhrady.cz zaregistrovat prostřednictvím jednoduchého formuláře a naši odborníci za něj vyřídí velmi komplikovaný proces vymáhání náhrady. Poplatek v podobě 27% provize si vezmeme pouze v případě úspěšně získané náhrady,“ vysvětlil fungování služby Robert Mitka, vedoucí internetových projektů vydavatelství Ringier Axel Springer.

Provoz služby Náhrady.cz bude zajišťovat společnost Transplan, Ringier se postará o její marketingovou podporu.

Internetové portfolio Ringier Axel Springer tvoří v současnosti vedle online titulů provozovanými pod klíčovými značkami společnosti (Blesk, Aha!, Sport, Reflex či Auto.cz atp.) slevový portál Sleviště.cz. Firma tak pokračuje v rozšiřování služeb mimo printový segment. Na začátku loňského listopadu vstoupila na trh virtuálních operátorů se službou Blesk Mobil. Na konci září se zase spojila se Sazkou a uvedla los pod značkou Blesku. V letošním roce plánuje v podobných aktivitách pokračovat.

-kch-