Reklamu na kabinách Telefóniky prodává BeSeen outdoor

pondělí, 25. února 2013, 16:30 Outdoor MediaGuru

Společnost BeSeen outdoor se stala exkluzivním prodejcem reklamních ploch na telefonních kabinách společnosti Telefónica Czech Republic.

Reklamní prostor na telefonních budkách společnosti Telefónica Czech Republic nově prodává společnost BeSeen outdoor. BeSeen outdoor je společnou divizí  firem Stratex Communication, Matrix Media a Fashion Media.

Reklamní sdělení je možné umisťovat přímo na vybranou telefonní kabinu nebo polokabinu, a to formou samolepícího plakátu nebo jeho umístěním do prosvětlených vitrín (PLV).

BeSeen outdoor tak nahrazuje společnost Ju-Turn Media, které Telefónica v loňském roce vypověděla smlouvu na pronájem reklamních ploch na telefonních kabinách po celé republice, a to z důvodu dlouhodobého neplacení nájemného za reklamní plochy. Ju-Turn Media na to reagovala vysvětlením, že odmítala platit nájemné v plné výši, jelikož Telefónica neplnila v celém rozsahu podmínky smlouvy.

Ju-Turn Media  ztratila  vypovězením smlouvy s Telefónikou více než 15 tisíc ploch (různých typů nosičů) na celém území České republiky.

-kch-