Evropa 2 sáhla pro kampaň revolucionářů po Bistro Films

čtvrtek, 28. března 2013, 22:39 Rádio, Reklama MediaGuru

Evropa 2 zahájí na začátku dubna svou novou celoroční kampaň. Připravili ji mezinárodní tvůrci z Bistro Films.

Novou celoroční kampaň Music revolution zahájí od 1. dubna hudební rádio Evropa 2 z portfolia Lagardére Active ČR. Pro Evropu 2 jde do určité míry o průlomovou kampaň: na její přípravě se podílela řada českých i zahraničních osobností, které angažují největší reklamní zadavatelé. Evropa 2 zároveň poprvé při příležitosti uvádění nové kampaně uspořádala zahajovací party.

Na nové kampani spolupracovala Evropa 2 s producentem Viktorem Márou z Bistro Films, režie se ujala mezinárodní dvojice McSanchez a za fotoaparátem stanul fotograf Lukáš Žentel. Kameramenem byl Mark Bliss, v roli choreografa se představil Yemi A.D. a postprodukce se ujal Patrik Velek z Achtung 4K. Tvářemi kampaně se stali brazilský tanečník Filipi Escudine a modelka Gabriela Večeřová. Natáčení proběhlo v žižkovském studiu Pokrok.

„Nová kampaň vychází z dlouhodobého konceptu Music People. Tentokrát představujeme naše posluchače v pozici revolucionářů – nikoli budovatelů, podotýkám. Zatímco budovatelé hledí sveřepě k zemi a představují si překážky, které budou muset překonat, naši revolucionáři jsou idealisti, vlajka je symbolem zabrání území, naděje v lepší budoucnost a sebedůvěry,“ představil novou kampaň Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Lagardère Active ČR.

Kampaň se objeví v podobě desetivteřinových sponzorských vzkazů v kinech a v televizi (Prima, Atmedia, o zařazení na TV Nova se jedná), na největších internetových serverech, v printu, v outdooru a v indooru - na plakátech na základních i středních školách.

 

-mav-