Kvapil bude obchodně pomáhat Šlágr TV

středa, 27. března 2013, 15:17 TV MediaGuru

Bývalý generální ředitel TV Barrandov Robert Kvapil bude obchodně pomáhat TV Šlágr, využije zázemí Atmedia.

Hudební Šlágr TV, která začala v digitálním multiplexu 3 Českých Radiokomunikací vysílat v listopadu minulého roku, bude v jejich veškerých komerčních aktivitách zastupovat Robert Kvapil, bývalý generální ředitel TV Barrandov a bývalý obchodní ředitel České televize. „Velmi si vážím  konceptu lidové kontaktní televize, která dokázala během necelých 3 měsíců zaujmout 1,5 % publika v cílové skupině D 15+. Tento koncept se ukázal jako vysoce funkční a je obdobou VolksMusik televizí známých z Rakouska a Německa,“ uvedl k tomu Kvapil.

Televize se začne prodávat od měsíce dubna s tím, že od května bude Šlágr TV měřen peoplemetry. Koordinaci všech typů prodeje bude zajišťovat společnost TRV, jež má se Šlágrem TV uzavřenu exkluzivní smlouvu o zastupování.

Pro booking a prodej spotové reklamy využije Kvapil zázemí společnosti Atmedia, se kterou bude probíhat též koordinace obchodní politiky především v oblasti agenturních klientů.

Šlágr TV začala nejprve v jižních Čechách, od loňského podzimu se díky vstupu do multiplexu tři rozšířila po celé republice. Zaměřuje se na lidovou muziku, zejména dechovky a trampské písně.

-mav-