Tablet Media získává další tři novináře

pátek, 01. března 2013, 11:05 Internet & Mobil MediaGuru

Vznikající tabletové vydavatelství Tablet Media rozšiřuje svůj tým o další tři novináře se zkušeností z ekonomických titulů.

Od pátku 1. března nastoupili do nově založeného vydavatelství Tablet Media, specializovaného na vydávání čiště tabletových magazínů, Lukáš Rozmajzl, Naďa Kubalíková a Táňa Králová.

Lukáš Rozmajzl je po Jiřím Pšeničkovi, Martinu Maříkovi a Janu Štětkovi čtvrtým redaktorem, který do společnosti Tablet Media přestupuje z týdeníku Ekonom vydavatelského domu Economia. Economií prošla také nová editorka Naďa Kubalíková, která nyní přichází z týdeníku Euro (Mladá fronta). Ze stejného vydavatelství přechází pod vedení šéfredaktorky titulů Evy Hanákové také redaktorka/reportérka Táňa Králová.   

Lukáš Rozmajzl působil jako reportér webového zpravodajství TV Nova, editor serveru iHNed.cz a týdeníku Ekonom. Věnuje se převážně technologiím. Rád fotografuje a zdolává dlouhé bežecké tratě.

Naďa Kubalíková pracovala jako editorka v MF Dnes, týdeníku Ekonom a naposled ve stejné funkci v týdeníku Euro.

Táňa Králová pracovala v odborném zemědělském tisku, působila také jako tisková mluvčí Ministerstva zemědělství, bezprostředně přechází z týdeníku Euro. 

„Budujeme tým z nejlepších novinářů a renomovaných externích spolupracovníků," komentuje Eva Hanáková nástupy nových kolegů do vydavatelství Tablet Media.

Prvním tabletovým titulem, který Tablet Media chystá, je společensko-publicistický týdeník. Spuštění vydávání je plánováno na jaro letošního roku, bližší termín vydavatel zatím neupřesnil.

-mav-