Magazino Media je dalším vydavatelstvím pro tablety

úterý, 02. dubna 2013, 16:13 Internet & Mobil MediaGuru

Na českém trhu vzniká další vydavatelství určené k vydávání titulů pro tablety.

Na trh vstupuje další vydavatelství, které se chce zaměřovat na vydávání magazínů pro tablety. Věnovat se chce především odborným titulům. Prvním titulem, který společnost v průběhu května představí, má být měsíčník o architektuře. Celkem má v plánu zahájit do konce letošního roku deset titulů v segmentech, jako jsou reality, auto-moto, gastronomie či herní průmysl.

Tituly mají být čtenářům k dispozici zdarma a budou je moci využívat i majitelé chytrých telefonů. „Všechny tyto tituly budou vydány v intervalu jednoho měsíce. Výhledově rovněž vydavatelství počítá s přípravou časopisů ve více jazykových mutacích. V současné době společnost Magazino Media dává dohromady redakční tým a tým spolupracovníků, kteří se budou na přípravě avizovaných magazínů podílet," uvádí v oficiálním oznámení vydavatelství.

Předsedou představenstva společnosti Magazino Media, která vznikla letos v únoru, je David Bartoš.

Prvním tabletovým vydavatelstvím na českém trhu je společnost Tablet Media, kterou založil bývalý generální ředitel vydavatelství Economia Michal Klíma. Ta chce první titul – týdeník – představit také letos na jaře.

-mav-