Media Master převezme i obchod Empresy, v čele firmy Radek Jeneš

čtvrtek, 11. dubna 2013, 15:33 Rádio, Tisk, TV MediaGuru

Media Master převezme obchodní zastoupení vydavatelství Empresa Media, v čele firmy bude Radek Jeneš.

Společnost Media Master ve čtvrtek odpoledne potvrdila informace, podle kterých se novým generálním ředitelem společnosti stane Radek Jeneš. Od 1. května zároveň dojde k tomu, že Media Master bude zajišťovat prodej inzerce i pro tištěná média spřízněného vydavatelství Empresa Media. Empresa Media je vydavatelem týdeníků Týden, Instinkt, Sedmička a titulů pro děti a mládež Popcorn, Top dívky a Animáček.

Media Master tak bude působit ve čtyřech oblastech prodeje reklamy: televize (Česká televize, TV Barrandov - sponzoring, speciální operace), tisk (Empresa Media), rádio (Český rozhlas) a reklamní nosiče (Česká pošta).

„Nově bude tyto rozšířené obchodní aktivity společnosti řídit Radek Jeneš,“ uvedla společnost Media Master. Jeneš nastupuje do pozice generálního ředitele od 16. dubna 2013. Ve stejné funkci Radek Jeneš působil už v letech 2001 až 2011. V posledních dvou letech pak byl jednatelem společností Media Stage Czech Republic a ProductMedia. Ve vedení Media Master tak nahradí Víta Mikysku.

-mav-