Prima nasadí Vařte jako šéf!, posune Farmáře

pondělí, 06. května 2013, 01:10 TV MediaGuru

Prima family rozšíří čtvrteční prime-time o novou kuchařskou show Zdeňka Pohlreicha Vařte jako šéf!.

Novou řadu pořadu se Zdeňkem Pohlreichem představí Prima family od 23. května, vysílat ji bude každý čtvrtek od 21:30. Znamená to, že v programovém plánu posune vysílání reality show Farmář hledá ženu, a to ze stávajících 21:30 na 22:05, vyplývá z programových plánů televize.

Nový pořad Zdeňka Pohlreicha nazvaný Vařte jako šéf! má být jakousi školou vaření, o základech vaření, surovinách a správné technice vaření. Pořad bude mít 25 minut, připraveno je šest dílů, tematicky věnovaných vždy jedné kuchařské disciplíně (vejce, polévky, omáčky, úprava masa, gril a saláty, moderní lehká kuchyně). V pořadu budou vystupovat vždy tři začínající kuchaři-profesionálové, kteří se budou od Pohlreicha učit.

Prima family zároveň vysílá reprízy úspěšného Pohlreichova pořadu Ano, šéfe!, který se aktuálně objevuje v úterním prime-time od 20:15. Právě Ano, šéfe! patří co do sledovanosti k nejúspěšnějším pořadům Prima family. Nový pořad Vařte jako šéf! by tak mohl pomoci Prima family s vylepšením prime-timového čtvrtečního podílu.

Čtvrteční večery, které Prima family letos na jaře odstartovala s reality show Farmář hledá ženu od 20:15, aby ji krátce poté přesunula na tradičních 21:30, se tak rozšíří o nový pořad. Reality show se ve vysílání posune o půl hodiny, čímž si Prima family zvýší šance na dosažení vyššího podílu na sledovanosti. Prima zároveň zahájila casting na čtvrtou řadu Farmáře, což bude pravděpodobně znamenat její nasazení na jaře 2014.

-mav-