Prima spouští další web, gastronomický Fresh

středa, 29. května 2013, 10:37 Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Prima Online pokračuje v rozšiřování online portfolia, spouští gastronomický web Fresh.

Prima Fresh je novým webem společnosti Prima Online, dceřiné firmy FTV Prima. Spouští ho ve středu 29. května. Prima Online tím tak rozšiřuje svůj záběr v internetových médiích o další nový segment – gastronomii. Prima Fresh má být určen všem vyznavačům dobrého jídla, primárně míří na ženy i muže ve věku 25-45 let. Chce přinášet veškeré informace o vaření v moderním stylu.

Stejně jako u bulvárního webu Prima Style, který odstartoval v dubnu, bude i Prima Fresh částečně čerpat z informací a materiálů, které vznikají pro gastronomické pořady skupiny Prima (např. Ano, šéfe!, Prostřeno), ale zároveň bude vytvářet původní obsah. Přinášet tak bude videa z pořadů FTV Prima, které se věnují vaření, včetně sestřihů ze zákulisí pořadů a z jejich natáčení.

Prima očekává, že návštěvnost webu se dostane na úroveň 200-300 tis. unikátních uživatelů měsíčně a že vygeneruje 4-5 mil. page views.

Prima tak přichází s dalším online projektem v letošním roce a oproti předešlým rokům mění svůj přístup k onlinu. Naposledy v dubnu uváděla bulvární Prima-Style.cz. Na začátku roku spustila web Prima Zoom a představila také novou podobu portálu iprima.cz a Prima Cool. Ke svým novým pořadům – např. Máme rádi Česko, Polívka na víně, Pekelná výzva či Vylomeniny uvedla vlastní mikrostránky. Výčet nových webů tím ale nekončí, Prima bude v rozšiřování online dále pokračovat.


-mav-