Roman Stolejda jde do onlinu skupiny Mafra

čtvrtek, 30. května 2013, 17:06 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Internetovou regionální obchodní síť mediální skupiny Mafra bude od 1. června řídit Roman Stolejda.

Funkci ředitele regionální obchodní sítě Internet Trading a firemního katalogu TOPkontakt.cz mediální skupiny Mafra převezme od 1. června 2013 Roman Stolejda. „Jeho úkolem bude další rozvoj produktu TOPkontakt.cz a regionální obchodní sítě Internet Trading,“ říká Roman Latuske, člen představenstva zodpovědný za divizi Mafra Digital.

Roman Stolejda má dlouholeté zkušenosti s regionálním prodejem. Sedm let pracoval ve vydavatelství Vltava-Labe-Press (2001-2008), kde měl na starost regionální inzerci, a to na pozici obchodního ředitele. Poté čtyři roky (2008-2012) z pozice CEO vedl společnost Mladá fronta Sedmička, která vydávala regionální týdeníky Sedmička. Poslední rok působil jako obchodní ředitel firmy Legios.

Internet Trading je internetová obchodní divize společnosti Mafra zaměřená na klienty ze segmentu malého a středního podnikání, kterým nabízí podporu v oblasti reklamy a marketingu.

TOPkontakt.cz je informační zdroj o firmách na iDNES.cz. Ve vizitce firmy či instituce nabízí zároveň uživateli informace o jejich službách, produktech i akčních nabídkách. TOPkontakt nabízí propojení firem a jejich produktů do tematických článků a do reklamních formátů na nejdůvěryhodnější zpravodajských portálech iDnes.cz, Lidovky.cz, Metro.cz a IDOS.cz.

-mav-