Nova Cinema představí na konci června nový design

pátek, 28. června 2013, 17:11 TV MediaGuru

Nova Cinema představí 30.6. nový grafický design. Podobu, akcentující filmové zaměření stanice, doplňuje slogan Žijeme filmem.

Televizní stanice Nova Cinema představí na konci června nový grafický design. Nová podoba akcentující zejména filmové zaměření stanice se projeví nejen na televizních obrazovkách, ale i v rámci celé její komunikace. Jde o další krok v rámci dlouhodobého profilování Novy Cinema jako ryze filmového kanálu. Zároveň Nova Cinema přinese prostřednictvím webu cinema.cz a jeho rozšířených služeb divákům komplexní filmový servis.

„Znělky i hudba zobrazují a reflektují pocity a emoce, které máme spojené se sledováním různých filmových i televizních žánrů. Obrazy i hudba si hodně hrají s věcmi, které se nedají vyjádřit slovy, a právě proto tak milujeme filmy. Žijeme filmem – to je nový slogan Nova Cinema“, říká kreativní ředitel skupiny Nova Michal Pacina.

Spojením s webem cinema.cz, novým filmovým portálem skupiny Nova, chce Nova Cinema nabídnout komplexní servis v podobě hodnocení a žebříčků snímků, recenzí, filmových ukázek nebo kinoprogramů. Diváci si tak budou vytvářet vlastní komplexní hodnocení filmů, o kterých bude zároveň Nova Cinema informovat v upoutávkách v podobě znázornění procentuálního hodnocení nejlepších filmů, které vysílá. Dále bude možné účastnit se soutěží o filmové suvenýry nebo vstupenky na exkluzivní filmové předpremiéry.

Redesign podpoří kampaň a engagement aktivity.

-kch-