Prima spustila další web, ženský Prima Ženy

pondělí, 15. července 2013, 16:10 Internet & Mobil MediaGuru

Prima Online pokračuje v rozšiřování svého online portfolia. Dalším webem je ženský Prima Ženy.

Televize Prima spustila nové internetové stránky Prima Ženy.cz, zaměřené na ženské publikum. Nabídnout jim chce novinky z oblasti zdraví, vztahů a životního stylu. Prima o tom informovala na svém webu.

„Je to lifestylový magazín pro ženu, která bere život s nadhledem, už má za sebou určité životní zkušenosti, chce si udržet rovnováhu mezi osobním i pracovním životem a zároveň je i divačkou TV Prima," uvedla televize.

Web je určen především čtenářkám starším 40 let, které už mají vybudovanou kariéru, děti a „mají jasno ve svých hodnotách". Obsahově se chce opírat zejména o rubriky móda  a krása, zdraví, rodina, sex, vztahy a společnost, domov. Počítá také s pravidelnými speciály.

Vedení očekává, že nový web Prima Ženy by mohl dosáhnout měsíční návštěvnosti 300 tis. reálných uživatelů a necelých tří milionů zobrazených stránek měsíčně (2,8 mil.).

Vedle standardních displayových formátů se v reklamní nabídce objevuje videoreklama a speciální formáty, konkrétně gate a branding.

Nový web je dalším internetovým projektem televize. Letos již spustila bulvární internetové stránky Prima Style, které se zaměřují na showbyznys, a dále gastronomii věnovaný web Prima Fresh. Na začátku roku spustila také web Prima Zoom a představila novou podobu portálu iprima.cz a Prima Cool. Ke svým novým pořadům – např. Máme rádi Česko, Polívka na víně, Pekelná výzva či Vylomeniny uvedla vlastní mikrostránky.

Mezi nejnavštěvovanější internetové magazíny zaměřené na ženy a módu patří rubrika Žena na portálu novinky.cz, dále stránky prozeny.cz či Žena.cz, která je součástí centrum.cz

-mav-, -čtk-