VLP rozšíří program pro předplatitele o mobilní tarify

čtvrtek, 11. července 2013, 11:40 Tisk MediaGuru

Vydavatel regionálních deníků Deník nabídne svým předplatitelům ve spolupráci s Vodafonem výhodnější volání.

Společnost Vltava-Labe-Press (VLP), největší vydavatel regionálního tisku v zemi, se rozhodla rozšířit předplatitelský program pro své čtenáře o mobilní tarif. Členům předplatitelského klubu ABO Bonus, který obsahuje různé benefity za odběr regionálních deníků Deník, nabídne ve spolupráci s operátorem Vodafone výhodnější mobilní tarify.

VLP se ale nepouští do podobného podnikání jako společnosti Ringier Axel Springer CZ nebo Mafra, které v průběhu letošního roku vstoupily na trh tzv. virtuálních operátorů. „Nejsme a nechceme být virtuálním operátorem,“ uvedla pro MediaGuru.cz generální ředitelka VLP Jitka Bosáková. „Stále se držíme zásady, že každý má dělat to své. Pro nás jsou regionální Deníky, jejich čtenáři a přímo související projekty,“ dodala.

Podrobnosti o cenových podmínkách tarifu zveřejní VLP v následujících dnech. Projekt bude komunikován pod názvem Pět pohromadě, rozsáhlejší kampaň na podporu projektu chce vydavatelství spustit od září. V tuto chvíli se inzeráty objeví především v titulech skupiny VLP. Informace k tarifu se objeví také na webové stránce petpohromade.cz, která bude spuštěna na konci tohoto týdne.

Jednou z výhod nabízeného tarifu má být např. možnost využití 100 volných minut zdarma a 50 SMS zdarma, účtování po vteřinách od začátku hovoru nebo možnost volat čtyřem přátelům, využívajících stejnou síť, zcela zdarma.

Regionální deníky Deník, které vycházejí v celkovém počtu 71 mutací, mají z českých deníků největší předplatitelskou základnu. Denní průměr představuje 115 tisíc čtenářů-předplatitelů.

-mav-