Prima příští rok nasadí první módní reality show

pondělí, 09. září 2013, 07:51 TV MediaGuru

Prima rozjíždí castingy na novou módní reality show se Simonou Krainovou.

TV Prima chystá na začátek roku 2014 nový pořad se Simonou Krainovou s názvem Sluší ti to!?, který se bude vysílat jednou týdně v prime-time na hlavním kanále Prima.

Jde o první módní pořad s prvky reality v České republice. Pořad bude postaven na Simoně Krainové, která bude společně se svým týmem odborníků v každém z osmi dílů radit čtyřem účastníkům, jak proměnit šatník, „aby vypadali jako hvězdy, ale přitom nemuseli utrácet jako hvězdy“. O vítězích, kteří si se zadaným finálovým úkolem díky radám odborníků poradí lépe, rozhodne v závěru každého dílu tříčlenná porota v čele se Simonou Krainovou.

Programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek říká, že koncept takového pořadu v Česku ještě nebyl a na českých obrazovkách chybí. „Simona Krainová v roli módního guru naučí naše diváky, a to včetně mužů, jak se s naprosto běžným rozpočtem lze i pro všední příležitost oblékat slušivě a vkusně,“ dodává Mrázek.

Koncept vyvinula  Core Production (Jste to, co jíte, Cesty domů atp.) ve spolupráci s FUSE, kreativní divizí společnosti Omnicom Media Group, která se zabývá mimo jiné vývojem formátů pro netradiční prezentaci značek.

„Jsme rádi, že jsme se na vývoji pořadu podíleli a že jsme se rozhodli jej spolufinancovat,“ říká Hana Halvorsen Banks z FUSE. „Už od počátku jsme v něm totiž cítili velký komerční potenciál pro klienty, kteří mají zájem se prezentovat na obrazovce jinak než klasickými spoty; zároveň jim pořad umožňuje propojit svou značku se Simonou Krainovou.  A vypadá to, že jsme se nespletli. Pořad máme obchodně pokrytý, spojili se s ním klienti nejen z oblasti módy,“ konstatuje Hana Halvorsen Banks a dodává, že po zahájení castingové výzvy a kampani k pořadu očekává další zájem ze strany klientů.

V tuto chvíli se rozjíždí castingy s cílem nalézt zajímavé páry v rámci jedné domácnosti (manžele, sourozence, partnery, rodiče a děti), které chtějí změnit nejen svůj šatník, ale často i způsob života. Natáčení pořadu bude probíhat na podzim na různých místech ČR a do vysílání ho Prima zařadí od poloviny ledna. Televizní kampaň na podporu formátu startuje na obrazovkách televize Prima 15. září 2013.

-jse-