Show s Pohlreichem zahájí od poloviny října

čtvrtek, 19. září 2013, 15:14 TV MediaGuru

V týdnu od 14. října by se měla poprvé objevit nová show Zdeňka Pohlreicha. Půjde v sobotním prime-time.

Kuchařská show Zdeňka Pohlreicha, Česko vaří s Pohlreichem živě, by se měla poprvé na obrazovkách Primy objevit v týdnu od 14. října. Vyplývá to z předběžných programových plánů televize. Prima už na své tiskové konferenci k podzimnímu schématu oznámila, že Pohlreichova show bude vysílána v sobotním prime-time od 20:15. Na tiskové konferenci ale pořad představovala pod názve, Vaří celé Česko. Podle tiskového mluvčího Primy šlo o název pracovní.

Od dosavadních Pohlreichových show se nový pořad liší v tom, že půjde o živý přenos. Vychází z britského pořadu Cookalong, jehož představitelem je Gordon Ramsey. Show potrvá 60 minut, ve kterých budou moci diváci pod Pohlreichovým vedením připravit tříchodové menu. V pořadu budou také účinkovat hosté z řad známých osobností, které se budou snažit Pohlreichovi vyrovnat.

Prima dosud sobotní prime-time obsazuje filmovými snímky. Sobotní večerní televizní nabídka se tak v následujících týdnech promění. Zatímco Prima přijde s kuchařskou show, Česká televize zahájí od začátku listopadu taneční show StarDance.

-mav-