E15 chystá týdeník v angličtině E15 Weekly

středa, 02. října 2013, 11:56 Tisk MediaGuru

Značka E15 se rozšíří i do týdenní podoby. Přijde s anglicky psaným titulem E15 Weekly.

Ekonomický deník E15 z vydavatelství Mladá fronta připravuje na listopad vydání nového zpravodajského týdeníku E15 Weekly. Z informací, které vydavatelství poskytlo inzerentům, vyplývá, že půjde o zpravodajský týdeník s důrazem na ekonomiku, byznys a kapitálové trhy.

Titul bude vycházet v angličtině. Půjde tak o jediný týdeník, vycházející na českém trhu, který bude v anglickém jazyce. Mladá fronta tak chce zaplnit mezeru, která vznikla po skončení dřívějších anglických tištěných týdeníků Prague Business Journal a The Prague Post.

E15 Weekly se bude prodávat za 24 Kč. Distribuce bude jak řízená (velvyslanectví a ambasády, konzuláty, obchodní komory atp.), tak zaměřená na volný prodej (vybraná prodejní místa v Praze).

Na obsahu E15 weekly se budou podílet redakce deníku Mladá fronta E15 a týdeníku Euro. „To nejlepší z obou titulů pohromadě, doplněné o vlastní zprávy, komentáře a analýzy," představuje titul vydavatelství.

První vydání se má objevit v první třetině listopadu 2013. Cílí na anglicky mluvící manažery a profesionály, zaměstnance velvyslanectví a ambasád, obchodních komor, krajských zastoupení a ostatních institucí v EU. Jde především o čtenáře ve věku 25-55 let z velkých měst.

-mav-