Pavel Krbec pracuje pro MTG, spoluvlastníka Primy

pátek, 03. ledna 2014, 06:47 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Ve skupině MTG má bývalý šéf internetu konkurenční CET 21 zavádět onlinové produkty.

Pavel Krbec, který dosud vedl internetové aktivity na TV Nova, nově zastane post šéfa onlinu skupiny MTG pro region střední a východní Evropy. „Pavel Krbec nastupuje na pozici CEE New Media Managera, kde bude v úzkém kontaktu s Danielem Gruntem a s online manažery z dalších zemí  MTG implementovat úspěšné modely, jako je Prima Online či bulharské NetInfo,“ uvedl Marek Singer, executive vice prezident skupiny MTG.

Pavel Krbec se na konci loňského roku rozhodl odejít ze skupiny CET 21. Do Novy přišel v roce 2008 ze společnosti Centrum.cz. Internetové aktivity Novy rozjížděl nejprve s Danielem Gruntem, který v současnosti vede online právě ve skupině Prima. Na Primě se tak Pavel Krbec potká nejen s Gruntem, ale také s obchodním ředitelem Prima Online Petrem Jelínkem, který na Primu rovněž přišel rovněž z CET 21.

Spolumajitel Primy, skupina MTG, tak pokračuje v posilování online divize, které zahájila na českém trhu na začátku loňského roku. Pro internetové aktivity založila firmu Prima Online s týmem třiceti lidí na čele s Danielem Gruntem.

-mav-