Žena a život zahájí v březnu kampaň k 20. výročí

středa, 26. února 2014, 09:51 Tisk MediaGuru

Po polovině března zahájí komunikační aktivity Žena a život, připomíná si 20. výročí.

S šestým vydáním časopisu Žena a život, které vychází 19. března, startuje vydavatelství Bauer Media aktivity spojené s oslavami svého 20. výročí. Na titulní straně se objeví herečky Táňa Pauhofová, známá z historického dramatu Hořící keř, Michaela Maurerová a Jana Bernášková, které vystupují v seriálech První republika a Vyprávěj. Obsahově se výroční narozeninové číslo bude věnovat především retrospektivě v módě, kosmetice nebo kultuře.

Marketingové aktivity zahrnují přednostní vystavení v místě prodeje, outdoorovou kampaň, rádiové spoty, televizní sponzoring, komunikaci na webu jenprozeny.cz, soutěže a slevy pro čtenářky, jakož i dárek vložený do jubilejního vydání.

Žena a život je tradičním českým lifestylovým magazínem pro ženy. Vychází jako čtrnáctideník, v letech 2005 a 2007 titul obdržel ocenění Časopis roku. Je nejčtenějším tuzemským časopisem životního stylu pro ženy – ve druhém pololetí loňského roku představovala jeho odhadovaná čtenost na vydání 435 tisíc čtenářů. V průměru se čtrnáctideníků loni prodalo víc než 50 tisíc kusů každých 14 dní.

-mav-