Agrární komora podpoří kampaní konzumaci mléka

čtvrtek, 06. března 2014, 10:13 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agrární komora ČR se rozhodla podpořit konzumaci mléka a mléčných výrobků v České republice a na Slovensku. Současný projekt „Bílé plus“ navazuje na předchozí aktivity realizované v letech 2011–2013.

„Naším cílem je představit mléko a mléčné výrobky v celé jeho šíři jako moderní, ale zároveň tradiční potravinu vhodnou pro každodenní spotřebu přínosnou pro každého z nás,“ vysvětluje prezident Agrární komory Jan Veleba a dodává, že v širším kontextu je cílem i podpora chovu skotu.

Kampaň se zaměřuje především na mladou generaci, rodiny s dětmi a seniory. Hlavním komunikačním pilířem jsou webové stránky www.bileplus.eu, kde budou k dispozici dostupné informace o mléce a mléčných výrobcích. Dále bude provozován Facebookový profil, kde budou probíhat ankety a diskuse. Projekt doplní například ochutnávky pro veřejnost a aktivní PR.

Projekt „Bílé plus“ poběží v letech 2014 až 2016 a má rozpočet 12,5 milionů korun, z nichž 50 % pochází z Evropské unie, 30 % ze státního rozpočtu České republiky a 20 % z vlastních prostředků Agrární komory České republiky a Slovenska.

Na realizaci projektu se podílí agentura a PRiori.

-kch-