Souboj národů půjde proti českým filmům na Nově

pátek, 07. března 2014, 12:00 TV MediaGuru

Obě komerční televize vyčleňují v programu místo pro české filmy.

Nejsledovanější tuzemské komerční televizní skupiny Nova a Prima vyčlení i v dubnu ucelenou část svého vysílacího schématu pro české filmy. Ukazují to předběžné programové plány obou televizí na duben.

Prima i v dubnu ponechá vysílání českých filmů pro úterní večery. Nabízí je jako alternativu k seriálovým dílům Ordinace v růžové zahradě (TV Nova) a reprízám seriálu Vyprávěj (ČT). V průběhu dubnových úterků odvysílá ve svém hlavním večerní čase od 20:15 postupně filmy: Zítra to roztočíme, drahoušku, Co je doma, to se počítá, pánové, Černí baroni, Adéla ještě nevečeřela a Léto s kovbojem.

Konkurenční Nova plánuje českými filmy obsadit březnové a dubnové sobotní večery. A to už od soboty 8. března, kdy nabídne komedii Vratné lahve, o týden později Ženy v pokušení. České filmy podrží Nova i v dubnovém sobotním prime-time, kdy postupně odvysílá: Rafťáky, Román pro muže, Účastníky zájezdu a Hranaře.

Prima začne od 22. března vysílat v sobotu večer soutěžní klání Souboj národů, které vystřídá soutěž Máme rádi Česko. Půjde tak proti českým filmům na Nově.

-mav-