Prima nasadí nového Pohlreicha, půjde navečer

pátek, 09. května 2014, 07:30 TV MediaGuru

Nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem odstartuje na Primě po polovině května.

Od neděle 18. května se v podvečerním vysílání televize Prima objeví nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem nazvaný Rozpal to, šéfe!. Na ten následně od konce června naváže pořad Šéf na grilu, naznačují programové plány televize.

Prima se tak nový pořad rozhodla umístit do vysílacího okna před startem hlavních večerních pořadů (neděle od 18:00). V jejím červnovém vysílání se ale nadále bude objevovat v úterním pozdním prime-time reprízovaný pořad se Zdeňkem Pohlreichem Ano, šéfe!.

Základní vysílací schéma televize Prima zůstává pro červnový hlavní vysílací čas nezměněno. V pondělí staví na seriálu Cesty domů, magazínu Top Star a Partičce. V úterý pokračuje ve vysílání českých filmů (Bouřlivé víno, Zralé víno, Mladé víno, Fešák Hubert), pořadu Ano, šéfe! a seriálu Myšlenky zločince. Ve středu opět následuje seriál Cesty domů, publicistický pořad Očima Josefa Klímy a Pípšoubazar. Čtvrtek a neděle patří filmům, pátek seriálu Vraždy v Midsommeru a Show Jana Krause a v sobotu se v červnovém hlavním vysílacím čase objeví repríza soutěžního pořadu Máme rádi Česko.

-mav-